Hvidløgsbrød
Pizzasauce, Ost, Mild pepperoni, Marinerede rødpeber, Løg, Hvidløg på pizza, Chilli på pizza.
Villa Albius, Sicilien - Italien
Vinen har en flot strågul farve og en balanceret og harmonisk smag med noter af mango og papja.
Zonin, Italien
Pinot Grigio Zonin har en smuk lys gylden farve med brilliante reflekser. Bougueten er frugtagtig med duft af mandelblomster og ferskner. Vinen har en elegant smag med en frisk og ren eftersmag.
Nero d'Avola, Sicilien - Italien (rødvin)
Vinen har den typiske smag af Nero d'Avola og Sicilien. Duften er varm og behageligt frugtrig med modne mørke bær og lidt mynte. Smagen er medium fyldig, saftig og frugtrig med modne mørke birsebær, blød tannin, lidt krydderurter, strejf af peber, krydderier og lidt brombær.
Zonin, Italien (rødvin)
Zonin Chianti er en velafbalanceret fyldig og behagelig vin med en duft af violer og røde frugter. Smagen er let krydret og vedvarende med behaelig tannin.
Montepulciano D'Abruzzo, Italien (rødvin)
Velafbalanceret fyldig og tanninrig rødvin med en smuk reflekterende rubinrød farve. Markant frugtagtig duft af blommer med en tone af vanille. Vinen har intensitet og efterlader en lang og behangelig eftersmag. Fuld drikkemoden.
DOC Valpolicella, Italien (rødvin)
Ripasso er en vinifikationsteknik, der giver ekstra intensitet, farve, smag og alkohol til en valpolicella vin. Ripasso betyder at passere igen, hvilket jo er præcis, hvad man gør med amarone-bærmen. Denne ripasso har en rubinrød, klar farve og en karakteristisk varm of sofistikeret bouguet, der kan minde lidt om let bitre mandler. Smagen er tør, let bitter og alligevel blød, rund og kraftig. Lakrids og cedertræ smat strejf af brændt kakao er nogle af de indtryk, der kan fornemmes, men listen er lang og hver gang man tager et nip af vinen, er det som om, der dukker noget nyt op.